– RAY CONSULTING S.R.L. este o firma de arhitectura cu sediul in  Craiova si in Bucuresti, dedicata designului durabil si dezvoltarii inteligente in baza noilor tehnologii si principiilor arhitecturii stravechi, propunand atat solutii clasice, traditionale, dar si tehnologie contemporana, adaptata cerintelor de piata.

– Firma de proiectare,  a fost fondata in anul  2002, si este compusa dintr-un colectiv tanar de arhitecti si inginerii cu viziune si dorinta de afirmare.

– Principalele servicii oferite in prezent de societate sunt: proiectare completa de arhitectura/structura/instalatii, studii de fezabilitate, consulanta tehnica, dirigentie de santier, verificare de proiect, expertize tehnice etc.

– In proiectarea cladirilor noi folosim ca si mijloace ce satisfac cerintele si exigentele clientilor nostrii: creativitatea, inovarea si eficienta.-0

– Am acumulat un portofoliu extins de proiecte pentru locuinte individuale sau colective, cladiri industriale, cladiri pentru cultura, lacasuri de cult, cladiri pentru turism, spatii comerciale, restaurante, spatii de birouri, spatii medicale, spatii pentru invatamant, cladiri pentru sport. Oferim de asemenea si servicii de intocmire documentatii PUZ/PUG/PUD.

Craiova 

Adresa:

B-dul Stirbei Voda, Nr.7A, Craiova, Dolj

e-mail: office@rayconsulting.ro

tel: +40 765 338 615

Bucuresti

Adresa:

Str.Virgil Madgearu, Nr.5, sector1

e-mail: bucuresti@rayconsulting.ro

tel: +40 757 082 000